„Везилка“ оваа недела ве носи во Велес

За традицијата, обичаите, старите занаети, новите навики, театарскиот живот… Заедно ќе уживаме во сето тоа што традицијата на градот Велес ќе ни го овозможи за оваа емисија.

Во недела во 12 часот бидете пред малите екрани и заедно со нас уживајте во новото издание на „Везилка“.

https://www.facebook.com/watch/?v=408995540501398
КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста