Ветено, сторено: Тамара ги истетовира стиховите од химната

„Ветено, сторено“ се зборовите над фотографиите кои ги објави Тамара Тодевска на својата фејсбук страница, на кои се гледа дека ги истетовирала зборовите од химната, кои ги заборави да си испее.

Како што најави пред неколку дена, така и направи – ги истетовира „Гоце Делчев, Питу Гули, Даме Груев, Сандански“.

Во јавноста имаше различни коментари во врска со таа нејзина одлука. Останува да видиме како јавноста ќе изреагира на овој нејзин чекор.