Свет

Свет

„Македонија пат- Штип“ подготвена за снегот, но кубури со кадар

Прилепски „Водовод“ за прв пат во земјава започна со преработка на метанот за добивање електрична енергија, а има и проект за поставување фотоволтаици

Најава за блокади за 4-ти февруари – Милков со дипломатска нота ќе бара пристап на Бугари до гробот за Делчев

МКЦ им исплаќал над 750 евра месечно на шанкерите за да не избегаат во странство, алармираат дека имаат и мобинг

Advertisements

Поврзани вести