Култура

Култура

Српските медиуми предвидуваат, домашните експерти не веруваат дека македонските работници од септември масовно ќе работат во Србија?

Работникот не може да преживее, владата непродуктивно троши – Најавуваме масовни штрајкови

Државата наместо да штеди, троши без усул за време криза, економистите апелираат на сериозност

Нема да има македонска музика на „Скендербег“: Фестивалот на Груби платен со народни пари ќе мине без ниту еден македонски пејач

Поврзани вести