Економија

Економија

Догодина ќе плаќаме зголемени даноци и поголем ДДВ, државата планира да собере дури 54 милиони евра годишно, народни пари

Две соседни земји, едни пријатели, други непријатели- зошто покажуваме симпатии кон Србите, но не и кон Бугарите?!

Историјата заминува во историја: Учениците во петто одделение нема историската наука повеќе да ја учат како посебен предмет- почнуваат да се исполнуваат условите на Бугарија?!

Туршија, ајвар, кисела зелка – зимава изгледа ќе ја минеме без овие традиционални јадења

Поврзани вести