Вечерва во „Што не е јасно?“ во 18:10 гостува историчарката Наташа Котлар-Трајковска

Ита ли Македонија кон самоуништување? Го остварува ли Заев бугарскиот вековен неостварен сон? Како можат македонските историчари да потпишат дека Гоце Делчев не е Македонец?

Ги притискаат ли исто како пратениците “пребргуши” за уставните измени за името?

За вистината зошто Делчев никогаш не може да биде Бугарин, Љупчо Цветановски ќе разговара со историчарката Наташа Котлар-Трајковска од Институтот за национална историја.

Вечерва на Алфа во 18:10 часот, со дирекно вклучување во протестот на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје, насочен против перфидниот пазар со македонската револуционерна икона.

Ита ли Македонија кон самоуништување? Го остварува ли Заев бугарскиот вековен неостварен сон? Како можат македонските…

Gepostet von Alfa Televizija am Dienstag, 15. September 2020
Advertisements

Поврзани вести