Вечерва во „Што не е јасно?“: Се врши ли предизборен поткуп на гласачите?

Се врши ли предизборен поткуп на гласачите? Што се крие позади мерката платежни картички за граѓаните? Економски неопходни мерки или предизборен поткуп? Вечерва гостин во „Што не е јасно?“ е Слаѓана Тасева.

Гледајте „Што не е јасно?“  со Катерина Гетева, вечерва во 21:10 часот.

ШТО НЕ Е ЈАСНО

Вечерва во „ШТО НЕ Е ЈАСНО“ од 21:10 часот на АЛФА ТЕЛЕВИЗИЈА со Катерина Гетева!

Publiée par Alfa Televizija sur Mardi 16 juin 2020

Advertisements

Поврзани вести