Вечерва во „Што не е јасно?“ гостува Христијан Мицкоски, следете ја емисијата во 22:30 на Алфа

Кој сѐ ќе влезе во новата влада? Дали оваа есен нѐ очекува економски и здравствен колапс? Кој е товарот што го остава ВМРО зад себе?
Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски гостин во “Што не е јасно?” во четврток во 22:30 на Алфа.
https://www.facebook.com/AlfaTV.mk/videos/1369572199907432/
Advertisements