Веб-страниците на МОН и МЗ сѐ уште не се во функција

Веб-страниците на Министерството за здравство и Министерството за образование и наука сѐ уште не се вратени во функција, откако во четвртокот беа хакиран.

На МОН е хакирана само веб-страницата, додека на МЗ и службениот мејл.

Претходно, на денот на изборите беше хакирана интернет-страницата на ДИК и агрегаторот за вести „Тајм.мк“.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста