Утре без вода улиците „Димо Хаџи Димов” и „Локов” во Кисела Вода

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, прекинот е поради изведување на водоводен приклучок ф-100 мм на улицата „Димо Хаџи Димов” број 25.

Корисниците ќе бидат без вода од 9 часот, па се до завршување на интервенцијата.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста