Утре без струја неколку скопски општини

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 09.10.2020 година ( петок ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08.00 до 11.00 часот, корисниците од ул. Сердарот – улица 2. ( општина Кисела Вода )

– во периодот од 08.30 до 11.30 часот, корисниците од ул. Ганчо Хаџи Панзов од бр.2 до бр.10. ( општина Центар )

– во периодот од 08.30 до 12.00 часот, објектот на магацинскиот простор на ТП Шмеки, како и околните објекти во негова близина. ( општина Гази Баба )

– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од ул. Љубљанска. ( општина Карпош )

– во периодот од 13.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од ул. Осма Ударна Бригада, како и корисниците од ул. Вељко Влаховиќ бр.14, 16, 26 и 28. ( општина Центар )

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста