НАЈНОВИ ВЕСТИ

Утре без струја ќе останат делови од неколку скопски општини

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 29.09.2020 година ( вторник ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08.30 до 11.30 часот, дел од корисниците од улиците Анастас Митрев броевите 12, 12а, 14 и 14а. ( општина Аеродром );

– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од ул. Франц Прешерн. (општина Карпош);

– во периодот од 09.00 до 15.00 часот, дел од корисниците од село Крушопек, дел од село Сарај лоцирани околу општината, дел од нас.Ѓорче Петров кај Кристина Дамил. ( општинаи Сарај и Ѓорче Петров)

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста