Утре без струја делови од Зелениково, Илинден и Кисела Вода

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 21.04.2021 година (среда), без електрична енергија ќе останат следните корисници:

– од 07:30 до 15:30 часот, корисниците од дел на улиците со број: 405, 406, 408, 415, како и делот кон ул.Мост Илинден. (општина Илинден);
– од 09:00 до 16:00 часот, корисниците од село Ново Село, освен куќите покрај Река Вардар. (општина Зелениково);
– од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од ул. Ефтим Стространов броевите:16, 18, 20, 22, , како и делот на улицата Димитар Мирасчиев броевите: 12, 14, 16, 18, 20. (општина Кисела Вода);

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста