Утре без струја делови од Сарај, Сопиште и Гази Баба

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 30.03.2021 година (вторник), без електрична енергија ќе останат следните корисници:

–  од 08:30 до 12:00 часот, корисниците од дел на село Глумово, во близина на џамијата. (општина Сарај);
–  од 09:00 до 15:30 часот, корисниците село Нова Брезница, делот непосредно до чешмата. ( општина Сопиште);
–  од 08:25 до 10:15 часот , мал дел од нас. Јурумлери улиците со брпој 2 и 4, како и дел од нас. Скопско поле улиците со бр. 38, 200, 201, 202, 203, 206, 207 и 208; (општина Гази Баба);

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста