Утре без струја делови од повеќе скопски општини

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 22.06.2021 година ( вторник ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 07.30 до 15.30 часот, објектите лоцирани во индустриската зона Марино, Гранд Експорт, Текспорт, Хавел, Тосама Трејд, Розенберг, Пламтекс, Метал Солушн, Монмар, стамбените објекти на Унија Клуб со околните куќи, објектот на Два Брата Градители лоциран на ул.534, објектите на КАМ Маркет, Спортската сала, модуларното училиште и градинката, како и корисниците од улиците бр.501, 502, 503, 505, 506, 508, 509, 510, 517, 526, 528, 529, 531, 532, 533, 534, 535 и 537. ( општина Илинден )
– во периодот од 08.00 до 15.00 часот, корисниците од ул. 163 и ул. 164 во населба Крњево. ( општина Центар )
– во периодот од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од улиците Филип Кљајиќ и Малешевска. ( општина Кисела Вода )
– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од улиците Корушка и Драгутин Аврамовски Гуте, како и дел од корисниците од ул. Иван Цанкар. ( општина Ѓорче Петров )
– во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од ул. Сердарот како и дел од корисниците од ул. Нагоричанска. ( општина Кисела Вода ), како и корисниците од ул. Букурешка од бр.30 до бр.57. ( општина Карпош )

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста