УЈП: Граѓаните да ги проверат податоците од трансакциската сметка заради повратот на ДДВ

Управата за јавни приходи денеска ги повика граѓаните кои ја користат апликацијата „МојДДВ“ да извршат проверка на податоците од трансакциската сметка заради враќање на дел од данокот на додадена вредност.

Корисниците на апликацијата треба да внесат лична трансакциска сметка, бидејќи во спротивно не ќе може да им се изврши враќање на данокот.

Од декември, Управата за јавни приходи ќе почне да враќа дел од данокот на додадена вредност на граѓаните кои ја користеле апликацијата МојДДВ.

311 thoughts on “УЈП: Граѓаните да ги проверат податоците од трансакциската сметка заради повратот на ДДВ

  1. Консультация психолога в Киеве Консультация у психологов Психолог Онлайн.
    Услуги консультации психолога.
    Онлайн консультация. Індивідуальні консультації.
    Заказать консультацию психолога.

    Консультация у психолога.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.