Угостителите утре на протест: Незадоволни од петтиот сет економски мерки на Владата

А УГОСТИТЕЛИТЕ УТРЕ ЌЕ ГО БЛОКИРААТ ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ, ИЗЛЕГУВААТ НА ПРОТЕСТ ЗАРАДИ ТОА ШТО СЕ НЕЗАДОВОЛНИ ОД ПОСЛЕДНИОТ ПАКЕТ МЕРКИ НА ВЛАДАТА. ЕВЕ ШТО БАРААТ…

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста