Прв уписен рок на УГД. Отворени и физички пунктови

Од денес  УГД отвори физички пунктови за прием на документи во првиот уписен рок. Според конкурсот слободни се 3831 место за сите 12 факултети и 3 академии при УГД. Пријавувањето се одвива според сите протоколи. Првиот уписен рок ќе трае до 1септември. И оваа година ќе бидат доделени 210 стипендии за најдобрите студенти

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста