Добро утро, секое утро – утринска програма

Детски мини вести (реприза)

Добро утро, секое утро – продолжува

Вести

Исток-Запад- серија (реприза)

Телешоп

Тин Мин – емисија за тинејџери (премиера)

Супер бабички - емисија

Вести

Вкусот на традицијата – рецепт на денот

Добар ден, секој ден – пладневна програма

Вести

Детски мини вести (премиера)

Добар ден, секој ден - пладневна програма - продолжува

Телешоп

Квадрат – емисија (реприза)

Вести

Исток-Запад (серија) ПРЕМИЕРА

Да се насмееме (смешни инсерти)

Централни вести

Што не е јасно? – политички магазин (премиера)

Големата одмазда – турска играна серија (премиера)

Реално шоу (премиера)

Вести

22.55 Живот на вага – реално шоу (премиера)

Што не е јасно? – политички магазин (реприза)