Народна музика

Добро утро, секое утро

утринска програма (реприза)

Телешоп

Квадрат

забавна емисија (реприза)

Урбан блок

забавна емисија (реприза)

Вкусот на традицијата

Телешоп

Репортажа

репортажа

Заспиј ако можеш

информативна емисија (реприза)

Вести

Македонски фолк

музика

Големата вода

македонски игран филм

Вести

Обвинителката

играна серија (премиера)

Што не е јасно?

информативна емисија (реприза)

Централни вести

Пресуда

македонски игран филм (премиера)

Вести

Заспиј ако можеш

политичко информативна емисија

Украден живот

играна серија - реприза