Добро утро, секое утро - утринска програма

Детски мини вести (реприза)

Добро утро, секое утро – продолжува

Вести

Врати ми ја љубовта – играна серија (реприза)

последната епизода на серијата Врати ми ја љубовта

Телешоп

Тин Мин – емисија за тинејџери (премиера)

Супер бабички – емисија

Вести

Вкусот на традицијата – рецепт на денот

Добар ден, секој ден – пладневна програма

Вести

Детски мини вести (премиера)

Добар ден, секој ден - пладневна програма - продолжува

Телешоп

Урбан блок - емисија (реприза)

Вести

Исток-Запад (Руско-Турска серија)

Денеска започнува првата епизода од популарната Руско-турска серија која ја освои Русија и Турција. Љубовна приказна од ориентот. Приказна која задолжително треба да ја следите!

Да се насмееме (смешни инсерти)

Централни вести

Што не е јасно? – политички магазин (премиера)

Големата одмазда – турска играна серија (премиера)

Вести

Живот на вага – реално шоу (премиера)

Што не е јасно? – политички магазин (реприза)