Забавна музика

Телешоп

Народна музика

Репортажа

Телешоп

Квадрат – емисија (премиера)

емисија (премиера)

Работник на неделата

емисија (премиера)

Урбан блок

емисија (премиера)

Заспиј ако можеш

политичко-информативна емисија (реприза)

Вести

Македонски фолк

музика

Црвениот коњ

македонски игран филм

Вести

Бизнис поенти

емисија од областа на економијата (премиера)

Обвинителката

играна серија (премиера)

Еднооки

хумористично анимирана емисија (премиера)

Централни вести

Истрел

македонски игран филм (премиера)

Вести

Седмица

политички магазин (премиера)

Уредник и водител на политичкиот магазин „Седмица„ е Коле Чашуле

Украден живот

играна серија (реприза)