Забавна музика

Народна музика

Телешоп

Тин Мин – емисија (реприза)

Пет за пет – емисија за миленици (премиера)

Да се насмееме – смешни видео инсерти

Квадрат – емисија (премиера)

Работник на неделата – емисија (премиера)

Еден бакнеж – музичка емисија

Телешоп

Работна акција – играно документарна програма

Вкусот на традицијата

Вести

Фолк Фест Роса -Премиера

Јубилејно дваесетто издание на Фестивалот на народи песни „Фолк Фест Роса“

Да се насмееме – смешни видео инсерти

Вести

Уредници магазин - информативна емисија (премиера)

Да се насмееме

Еднооки - Тв проект емисја

Централни вести

Вести од културата

Игран филм - Доцен Цут

Таа е во потрага по ретката орхидеја која цвета само кога ке се пронајде вистинска љубов. Враќањето во родниот град ги врати и старите, за неа неубави спомени. Но средбата со тинејџерската симпатија ке ги втатат и старите чувства кои тлееле но никогаш не згаснале..

Вести

Седмица - политички магазин (премиера)

Уредник и водител на политичкиот магазин „Седмица„ е Коле Чашуле

Големата одмазда – турска играна серија (реприза)