21:30 Бизнис поенти

Емисија од областа на економијата(премиера)

Економски анализи, атрактивни гости, спротиставени ставови. „Бизнис поенти“ е емисија која обработува теми од економијата и бизнисот, во која соговорниците ги спротиставуваат аргументите на актуелни теми. Автор е Билјана Василева Трендафилова.

 

Advertisements

Поврзани вести