18:10 Што не е јасно?

Информативна емисија (премиера)

Политички завеси, трибина за вистината, за нештата да станат појасни, гледајте го политичкиот магазин “Што не е јасно?” од понеделник до четврток во 21. 10 со Љупчо Цветановски, и петок “Што не е јасно? низ призма на уредникот со Искра Коровешовска. Следете не секој работен ден од 21.10 само на Алфа

Advertisements

Поврзани вести