13:10 Збор по збор

Kонтактна емисија

За ЗБОР ПО ЗБОР – Медиумски простор на гледачите, емисија креирана од мислењето на обичниот човек. Збор по збор секој работен ден од 13 до 14.30 часот.

Advertisements