Тозија

Македонците што живеат во Словенија лути на Тозија – бараат негова оставка поради навредите упатени кон Јанша

Македонците што живеат во Словенија преку Цивилнодружбената иницијатива за македонско-словенечко пријателство, објавија отворено писмо до...