топ

Ќе има ли спас со петтиот пакет мерки, досегашните четири речиси без ефект

Бизнисите тонат, а власта најавува нов петти пакет на мерки. Досегашните четири, според стопанствениците не…

Вардар се излеа по неколку дена дожд, но поради врнежите или неажурноста на надлежните?

Поројните дождови го преполнија коритото на реката Вардар во центарот на Скопје. Купишта со ѓубре испливаа на виделина во…