алфа телевизија

Алфа телевизија влезе меѓу заразените на Инфективна: Ковид 19 постои и не е шега, да ги почитуваме препораките за што побрзо да се врати нормалниот живот

Екипата на Алфа телевизија влезе во црвената зона на Инфективната клиника, каде лекарите и медицинскиот…