Почетна Тагови ветувања

Таг: ветувања

Многу ветувања, мала реализација – здравството останува „клинички случај“

Околу 1600 лекари и медицински сестри се уште чекаат да добијат договор на неопределено време. Филипче уште пред три месеци им ветуваше оти ќе...

Неисполнето ветување – ништо од Фондот за лекување деца во странство

На 15 годишната Сара Настеска потребна ѝ е трансплантацијата на коскената срж. Единствен сроден донор е нејзиниот помал брат, а зафатот и лекувањето чинат...