Почетна Тагови велес

Таг: велес

Хаосот со невакцинираните деца кулминира

Хаосот настанат поради низата правни недоречености што произлегоа од владината одлука невакцинирани деца да не се примаат во уличиште достигна кулминација. Невакцинирано прваче, вчера...