});

Ципрас: Се формира Национална служба за управување со вонредни состојби

Грчкиот Генерален секретаријат за цивилна заштита се укинува и ќе биде заменет со Националната служба за управување со вонредни состојби

Read more

Пријателот на Ципрас негира дека им дал 300.000 евра на македонски политичари и навивачи

Рускиот милијардер Иван Савидис демантира каква било вмешаност во протестите против договорот за името во Скопје и негира дека платил

Read more