});

Власта тера кампања со државни пари, но на ОБСЕ му продава поинаква приказна

Властите веќе си ја  тераат пропагандата  за референдумот со државни пари, а од друга страна  ги информирале ОБСЕ/ОДИХР дека сите

Read more

Парламентот го прогласи Израел за национална држава на еврејскиот народ

Израелскиот Парламент изгласа Закон со кој државата ја прогласи за национален дом на еврејскиот народ. Се работи за главно симболична

Read more