Почетна Тагови Пари

Таг: Пари

Нејасни идните планови на здравствените власти за јавно-приватните партнерства

По осум месеци од споделените идеи на власта за јавно-приватно партнерство во државните болници, останува непознато што точно во пракса би значеле истите за...

Колку пари и од кого ќе позајмиме за изградба на нов...

Колку пари и од кого Владата ќе позајми за изградба на долго најавуваниот нов Клинички центар ќе се знае за околу две недели. Владата...