});

Мицкоски: Со денешниот протест почнуваме сеопшта револуција против владеењето на Заев

Со денешниот протест ја прогласуваме и почнуваме нашата национална, економска, социјална и образовна, сеопфатна и сеопшта револуција против погрешното владеење 

Read more

Мицкоски: Не можам да ветам чуда и лаги како Заев, но можам да ветам дека со сета енергија ќе работам за подобар живот

Сакам да ја видам Македонија со вистински европски вредности, со вистински реформирано судство, Македонија која ќе биде просперитетна, Македонија која

Read more

Мицковски: Доколку навистина се стремиме кон европските вредности и принципи така треба и да се однесуваме

Сакам да ве информирам дека после неколку часовниот состанок што го имавме ете во скратен формат онака како што беше

Read more