});

Отстранет потпретседател на избирачки одбор во Чаир

Потпретседателот на избирачкото место 2903, во основното училиште Иднина, во општина Чаир е отстранет и избркан од одборот.  Претседателката на

Read more

Летаат казни во државната администрација, вработените алармираат дека немаат каде се пожалат

Ме казнија два пати во државната институција каде сум вработен и нема каде да се жалам, со ваква приказна во

Read more

Забранет влез на историчар во Грција – ја бранел Македонија во јавноста

Дали македонските историчари се закана за Грција? Дали нивен единствен грев за што тие се со “етикета” непожелни за влез 

Read more

ДИК по мерка на СДСМ и ДУИ – власта ги турка измените на изборниот законик

Остра дебата во комисијата каде треба да се разгледаат 401 амандмани за предлог – измени од изборниот законик кои би

Read more