});

Денеска ќе се знае колку фирми кои добија грантови се поврзани со луѓе од власта

Ќе има ли крај на скандалите за јавниот повик на Фондот за иновации и технолошки развој за кофинансирање на микро,

Read more

Фирма на Кочо Анѓушев доби 160.000 евра од Фондот за иновации

160.000 евра од Фондот за иновации легнале на сметката на „Каст инвест“, компанија во која вицепремиерот Кочо Анѓушев е косопственик.

Read more