});

Доц. Д-Р Спасеновски: Референдумското прашање мора да биде јасно и недвосмислено

Дали јасните позиции на опозицијата за недвосмислено референдумско прашање, го урнаа однапред планираното сценарио на власта за  евентуална манипулиција со

Read more

ХАН- ПРОМЕНА НА ИМЕТО НЕ Е ДОВОЛНО ЗА ВЛЕЗ ВО ЕУ, ПОТРЕБНИ СЕ РЕФОРМИ

Промената на името не е единствениот услов за влез во ЕУ – потребни се темелни реформи на кои мора многу

Read more