Почетна Тагови даноци Дрилон Исени

Таг: даноци Дрилон Исени

Бизнисот против порастот на даноците

Бизнисот остро против зголемувањето на даноците. Бараат решението да се одложи за 5 години, зошто нема време да се вметнат забелешките на стопанството во...