Почетна Тагови Дамјан Манчевски

Таг: Дамјан Манчевски

Што се сè плаќало со службените картички на министерството за информатичко...

Каде завршиле 683.000 денари кои министерството за информатичко општество ги потрошило лани? Што плаќал министерот Манчевски со народни пари преку картичка не е познато,...