});

Еврокомисија: Преговорите за Брегзит ќе продолжат со добра волја

Европската комисија денеска соопшти дека „со дпбра волја“ ќе ги продолжи преговоирте со Велика Британија за нејзиното напуштање на ЕУ

Read more