16.5 C
Скопје
22.07.2019
Почетна Тагови јавно здравство

Таг: јавно здравство

Нејасни идните планови на здравствените власти за јавно-приватните партнерства

По осум месеци од споделените идеи на власта за јавно-приватно партнерство во државните болници, останува непознато што точно во пракса би значеле истите за...

Со можните партнерства чекор поблизу до приватизација на јавното здравство?

Дали на мала врата се протнува приватизација на здравството? Ова прашање неминовно се поставува по предлозите за нови јавно – приватни партнерства. Во моментов се...