18.9 C
Скопје
20.08.2019
Почетна Тагови Центар за згрижување на лица со прадер-вили синдром

Таг: Центар за згрижување на лица со прадер-вили синдром

Ништо од најавуваниот центар за лица со „прадер – вили“ синдром

Ниту цигла нема ставено на долго најавуваниот центар за згрижување на луѓе со Прадер – Вили синдром, кој според последните најави дадени...

Алфа сторија – Ема заборавена од надлежните, нема протоколи за нејзината...

Постојано мисли на храна, а колку и да изеде повторно e гладна. Едноставно, нема контрола над овој нагон. Дваесетгодишната Ема боледува од...