10 C
Скопје
22.05.2019
Почетна Тагови Струмица

Таг: Струмица

Стоилковски: Дали изборот за Судскиот совет е завршен предвреме и дали...

За жал гледаме дека последните две години судството е многу далеку од европските стандарди, ВМРО-ДПМНЕ нема да се меша во изборот на Судскиот совет,...