});

За среќен и исполнет живот без стрес: Експертите откриваат од кои навики треба да се ослободите

Од разни причини толерираме некои лоши навики кои ни наштетуваат. Ги трошиме енергијата и времето на лоши луѓе, односи, одлуки…

Read more