});

„СТАРБАКС“ и „АЛИБАБА“ заеднички ќе доставуваат кафе во Кина

Ланецот кафулиња „Старбакс“ и кинескиот гигант на електронскиот пазар „Алибаба“ најавија заедничка соработка во испораката на кафе во Кина. „Старбакс“

Read more