20 C
Скопје
22.07.2019
Почетна Тагови Сања Трајковска Ставров

Таг: Сања Трајковска Ставров

Eдна година живот со вештачко срце – Горан Спиров вели живее...

Четириесет и седумгодишниот штипјанец Горан Спиров, се буди, заспива и веќе една година живее со овој звук. На чукањето на вештачкото срце, веќе се...

Нејасни идните планови на здравствените власти за јавно-приватните партнерства

По осум месеци од споделените идеи на власта за јавно-приватно партнерство во државните болници, останува непознато што точно во пракса би значеле истите за...