16.2 C
Скопје
18.07.2019
Почетна Тагови раздолжување

Таг: раздолжување

Општина Гевгелија доби од Владата 60,7 милиони денари за раздолжување

Владата на Република Македонија и одобри на општина Гевгелија 60,7 милиони денари за плаќање на стари долгови кон доверителите. Основните буџетски приходи на општината...