4 C
Скопје
17.02.2019
Почетна Тагови ОБСЕ / ОДИХР

Таг: ОБСЕ / ОДИХР

Власта тера кампања со државни пари, но на ОБСЕ му продава...

Властите веќе си ја  тераат пропагандата  за референдумот со државни пари, а од друга страна  ги информирале ОБСЕ/ОДИХР дека сите учесници, па дури и...

ОБСЕ молчи за прашањето три во едно со осум можни одговори

Молк на меѓународната заедница и ОБСЕ/ОДИХР за референдумското прашање, три во едно, со 8 можни одговори кое доколку исходот е позитивен предвидува целосен ремонт...
WordPress Image Lightbox Plugin