});

Нов скандал со службен автомобил – началникот на „алфите“ со полициска „шкода“ на викенд во Охрид?!

Нов скандал со злоупотреба на службени возила на МВР. Началникот на единицата „Алфа“, изминатиот викенд со службен автомобил „шкода“ престојувал

Read more

Велковски поседува „Ауди А4“ од милион денари, но ќерка му морала да патува со „роверот“?!

Пропусти во процедурата. Ова е причината поради која министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски бара разрешување на првиот човек на

Read more

Скандал „џип на плажа“ – министерот бара разрешување на директорот на БЈБ

Директорот на Бирото за јавна безбедност сам си заклучил дека има закана за безбедноста за него и неговото семејство, поради

Read more

Кабинет на Претседателот: МВР не достави никаква безбедносна проценка за Мечкин Камен

МВР не доставила безбедносна проценка до организаторот на прославата на Мечкин Камен, Кабинетот на шефот на државата, изјавија вечерва за

Read more